25 éves Magyarországon az ABB

A 125 éves svájci - svéd cégcsoport az energetikai termékek, a robotika és hajtások, az ipari automatizálás és az energetikai hálózatok terén fejleszt és szállít innovatív technológiákat a közüzemi energiaszektorban, az iparban, a közlekedésben és az infrastrukturális szektorban működő ügyfelei részére.

Magyarországi vállalata, az ABB Kft. a 25 éves évfordulóját együtt ünnepelte ügyfeleivel, ahol egy konferencia keretében az iparág tekintélyes hazai és külföldi előadói mutatták be napjaink vezető technológiai irányzatait.

Az ABB Kft. 25 éves működése során összesen 50 millió dolláros nyereséget ért el, összesített árbevétele 1,5 milliárd dollár felett volt. Magyarországon a cég több mint 200 alállomásba telepített ABB berendezéseket, valamint közel 400 alkalmazottat foglalkoztat.

 

A 2016-ban megnyílt, a világ leghosszabb vasúti alagútjához, a svájci Gotthard alagúthoz is az ABB biztosítja a szellőzés technikai rendszert és az infrastruktúra energiaellátásához szükséges technológiát.

Taira-Julia Lammi, az ABB Kft. szeptember 1-jén kinevezett új ügyvezető igazgatója elmondta:”Büszke vagyok arra, hogy a magyar piacon 25 éve sikeres ABB Kft. ügyvezetője lehetek, és az eddigiekben sikeres stratégiát kívánom követni. Magyarországon is folytatjuk az ABB NextLevel stratégiáját, amelyben az innovatívtechnológiák fejlesztésére, értékteremtésre, valamint a digitalizálás terén vezető szerepünkre fogunk támaszkodni.”

További információ: http://new.abb.com/hu

 

 

 

 

Swisscham Hungary

Székhely,
POSTÁZÁSI CÍM:

1134 Budapest
Váci út 33.

 

IRODA:

1143 BUDAPEST 
Stefánia út 107.
(Svájci nagykövetség)

TelEFON:

+36 30 902 63 49

info@swisscham.hu

RSSRSS