Art&Business I. kamarai szemináriumsorozat

2020.5.14

 

A háromalkalmas Art&Business szemináriumsorozat több szempontból is úttörő volt.

 

Ennek egyik oka, hogy a tervezett ütemezésbe sajnos beleszólt egy világjárvány, így a megnyitó után csak az első előadást hallgathattuk meg szemtől szemben. A széleskörű érdeklődésre való tekintettel azonban úgy döntöttünk, folytatjuk a programot online. A résztvevők száma egyértelmű visszajelzést adott nekünk arról, hogy az ember nehéz időkben sem tud ellenállni a tudás iránti vágynak és a kulturális kíváncsiságnak. Köszönjük azoknak, akik digitális formában is velünk voltak! Külön köszönet a nagyszerű előadónak, Gajzágó Györgynek, aki az elgondolkodtató tartalmat tálalta.

 

A másik ok, amiért ez a sorozat nem mindennapi, maga a témaválasztás. Hogyan fonódik össze az üzlet és a művészet, milyen látószögből érdemes szemlélnünk a modern műgyűjtés koncepcióját, miként változik a művészeti értékrend… Mind érdekes témák, amelyeket érintettünk az előadáson.

 

Ha nem volt lehetősége részt venni a kurzuson, de izgalmasnak találja a fent említett pontokat, a következő weboldal is érdekes lehet az Ön számára: https://contemporary.hu/