Digital Business Transformation konferencia

2018.4.19
2018. április 19-én került megrendezésre Kamaránk Digital Business Transformation konferenciája, együttműködve a Holland-Magyar Kereskedelmi Kamarával és a Magyarországi Svéd Kereskedelmi Kamarával és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamarával.

Az egész napos konferencia célja az volt, hogy gyakorlati példákon keresztül mutassa be a digitális kultúra vállalati működését és fejlesztését. A délelőtt folyamán a 2018-as digitális üzleti trendeket,  ennek gyakorlatba való átültetését, valamint a HR szerepét és a munkaerő mozgósítását ismerhették meg a résztvevők.  A panelbeszélgetés során Jakab Roland, az Ericsson ügyvezetője, Taira-Julia Lammi, az ABB Kft. ügyvezetője, Johan Eidhagen, a WizzAir marketing vezetője, Stijn Otten, a Business Lease Innovation & Business Development igazgatója, valamint Nagy György, a Sigma Technology Hungary ügyvezetője osztották meg személyes tapasztalataikat a vállalati digitalizációval kapcsolatban.

Az ebédet követően több workshop következett. Az egyik workshop az élethosszig tartó tanulás fontosságára hívta fel a figyelmet, továbbiak pedig a nemzetközi költségmenedzsment újdonságaiba, illetve a social selling témakörébe nyújtottak betekintést. A konferencia zárásaként megtudhattuk, hogy  hogyan tartsuk központban az munkavállalókat, miközben a világ digitálissá válik.
Köszönjük a résztvevőknek a részvételt, valamint az Ericsson Hungary-nak az igazán innovatív helyszínt és a szponzoroknak a támogatást!További képek a rendezvényről

Swisscham Hungary

Székhely,
POSTÁZÁSI CÍM:

1134 Budapest
Váci út 33.

 

IRODA:

1143 BUDAPEST 
Stefánia út 107.
(Svájci nagykövetség)

TelEFON:

+36 30 984 96 10
+36 30 902 63 49

info@swisscham.hu

RSSRSS