Digitalizáció - Trendek és kihívások az üzleti világ számára

2017.2.28

Nagy érdeklődés övezte a február 28.-i "Digitalizáció- Trendek és kihívásokaz üzleti világban c. IT szeminárium" rendezvényünket, amelyhezpartnerszervezetként csatlakozott a Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara.

 

A szemináriumot Frankó Csuba Dea, a Spark Institute at IBS vezetőjének előadása nyitotta meg. Az előadásának köszönhetően áttekinthető képet kaphattunk a technológia kialakulásától egészen a jövő munkahelyeinek digitalizációjáig, átalakulásáig.  Káli György, a Brandbook.hu főszerkesztője és az Agilismarketing vezetője a digitális lehetőségeket, valamint a sikeres Branding kialakítását, az online marketing szerepét ismertette a hazai cégek marketing kampányain keresztül. A konferenciát Marius Kleiner, az AdNovum Hungary svájci IT cég ügyvezetője zárta, aki a modern digitális fizetési megoldások fejlesztéséről számolt be, illetve a digitális eszközök általi biztonságra is kitért.

 

A témák iránti nagy érdeklődésre való tekintettel Kamaránk célja a jövőben is továbbfolytatni ezt az irányt, és ezzel egy IT rendezvénysorozatot elindítani! 

 

Galéria