Swiss Business Day 2017

Tisztelt Partnereink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. november 22-én negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Swiss Business Day. Ezúttal új helyszínt választottunk az eseménynek, a Várkert Bazárt.

 

A kamara Elnöksége az Innováció és Tehetség címet határozta meg az idei eseménynek, mellyel az egyik legfontosabb hazai gazdasági témát szeretnénk előtérbe helyezni, a munkaerő megtartás, munkaerő toborzás és a tehetséggondozás témaköreit.

 

Nagy újdonsággal készülünk, az eddigi megszokott kereteket kibővítve. Az eseményt állásbörzével szélesítjük, amely lehetőséget ad a kiállító svájci cégek számára aktuális, nyitott pozíciók meghirdetésére, állásinterjúra és a nagyközönség számára, hogy egy helyen megismerkedjenek a svájci cégek által kínált lehetőségekkel.

 

Reményeink szerint a kiállítók köre csak tovább bővül idén és a korábbi 60 kiállítónál akár több svájci kötődésű cég mutathatja meg magát a nagyközönség számára.

 

Ez a nap a svájci brandről szól, a minőségről, a kiváló svájci-magyar együttműködésekről, amely egy állandóan bővülő és fejlődő terület, és jó példa lehet más nemzetközi és hazai gazdasági szereplő számára. A kijelölt tematika mentén egy érdekes programot állítunk össze, amely a politikai-diplomáciai és gazdasági kérdéseken felül a tehetség, a HR és az innováció témakörében is érdekes kérdésekkel foglalkozik. A rendezvény célközönsége két részre osztható: gazdasági szereplők, vállalatvezetők, akik a kiállítás és konferencia részére érkeznek illetve a diákok, álláskeresők, akik inkább az állásbörze részére érkeznek.

 

A rendezvényt idén is a budapesti svájci nagykövetség háttértámogatásával valósítjuk meg, illetve kiemelt partnerünk ezúttal a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA), és mellettük más intézményi partnerek, a berni magyar nagykövetség és további támogatók is részt vesznek a rendezvény megszervezésében.

 

További információért kérjük, írjon nekünk a swissbusinessday2017@swisscham.hu email címre. Kiállítói lehetőségekről pedig itt tájékozódhat.

 

Swisscham Hungary

Székhely,
POSTÁZÁSI CÍM:

1134 Budapest
Váci út 33.

 

IRODA:

1143 BUDAPEST 
Stefánia út 107.
(Svájci nagykövetség)

TelEFON:

+36 30 902 63 49

info@swisscham.hu

RSSRSS