Teqball Sport Brunch

2020.10.29

Nagyszerű hangulatban telt az október 29-i egyedülálló Sport Brunch rendezvényünk.  A házigazda az egyik idén belépett tagunk, a Teqball Kft. volt.  Kamaránk tagságában ők az egyedüliek, akiknek a tevékenysége közvetlenül a sporthoz kapcsolódik.

 

A pingpong asztalhoz hasonlatos, ám hajlított lapú speciális Teqball asztalon 8 sportágat játszanak: 5 önálló sportág a Teqball, Teqpong, Teqvolley, Qatch, és a Teqtennis. Ebből az ötből háromnak már kifejlesztették a mozgássérültek számára is játszható verzióját.

 

A vállalat és a sport rövid ismertetése után animátorok mutatták be a különböző sportágakat. Ezután a nekünk is lehetőségünk volt kipróbálni magunkat az asztalok mellett. Volt, aki annyira belejött a játékba, hogy abba se akarta hagyni. (Teqball asztalok az ország számos pontján kerültek kihelyezésre, játszótereken, parkokban. A szabályok megismerése után rögtön kezdhetünk is játszani, az asztalon kívül ugyanis semmi Teqball-specifikus eszközre nincs szükség.) Néhány finom falat kíséretében a rendezvényt egy kötetlen beszélgetéssel zártuk.

 

Köszönjük a Teqballnak a lehetőséget, és minden résztvevő tagunknak, hogy eljöttek, és aktív kikapcsolódással töltöttek velünk pár órát.

 

A rendezvényen készült képek önmagukért beszélnek: Galéria.