WTS Klient hírek

Többévi „harc” után a hazai adótanácsadó szakmának – élükön a WTS Klienttel – sikerült meggyőzni a kormányzatot, hogy a kötelező társasági adófeltöltés értelmetlen rendszerét szüntessék meg. Így joggal mondhatjuk, hogy ez lett a 2019-es nyári adócsomag legnagyobb vívmánya. De mit jelent ez a látvány-csapatsportot támogató cégeknek? Tovább

A társasági adóelőleg kiegészítési kötelezettség megszűnése miatt a cégeknek idén maguknak kell átgondolni, hogy akarnak-e élni az év végi feltöltés lehetőségével, és így ajánlani fel társasági adó fizetési kötelezettségük egy részét látvány-csapatsport egyesület részére. A döntés nem egyszerű, az idő viszont sürget. Ha segítségre van szüksége, a WTS Klient adótanácsadó csapata szívesen segít a részletszabályokban való eligazodásban.
 

Az InfoRádióban november 14-én Lambert Zoltán a WTS Klient partnere arról beszélt, hogy milyen kockázatokkal jár a vevők számára, ha az 5%-os lakásáfa miatt magas előlegeket fizetnek el nem végzett teljesítményért. Hallgassa meg a beszélgetést a rádióban vagy ezen a linken!

 

A közép-kelet-európai régióra kitekintő cikkünk az ősszel elfogadott 2020-as osztrák adóreform-csomag legfontosabb pontjait foglalja össze. Angol nyelvű összefoglalónkhoz kattintson ide!

 

Amennyiben a cikkeinkkel vagy hanganyagunkkal kapcsolatban kérdése lenne, szakértőink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Megjelent legújabb PDF-hírlevelünk. Ebben a számban a novemberben és a decemberben megjelent cikkeinket foglaljuk össze a következő témákban:

Amennyiben a cikkeinkkel kapcsolatban kérdése lenne, szakértőink készséggel állnak rendelkezésére.

 

A newsletter PDF-formátumban innen tölthető le: 

WTS KLIENT NEWSLETTER 2019. december (PDF)

 

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!