Kuntner Andrea

VGD Hungary Kft.

Swisscham:
Elnökségi tag

Mi volt a fő ok, amiért belépett a Swisscham tagjai közé?

Több mint 15 évvel ezelőtt egy svájci tulajdonú adótanácsadó cégnél dolgoztam, s ott kerültem először szoros kapcsolatba svájci ügyfelekkel, akik számomra a pontosság, hitelesség példaképei lettek. Ez a tiszteletreméltó értékrend ösztönzött arra, hogy csatlakozzunk a Swisscham-hez annak érdekében, hogy további svájci vállalkozásokat, potenciális üzleti partnereket ismerjünk meg.

Miért döntött úgy, hogy indul a Swisscham elnökségi pozícióért?

A hosszútávú együttműködés során alaposan megismertem a Kamara tevékenységét és munkatársait. A közös munka olyan elkötelezettséggé alakult, amelyben örömmel osztom meg tapasztalataimat és erőforrásaimat a Svájc és Magyarország között már meglévő kapcsolatok ápolásában, és szeretném elősegíteni a jövőbeni üzleti kapcsolatok minél szélesebb körű fejlesztését is.

Mit remél kamaránk és vállalkozása együttműködésétől a jövőben?

Eddigi együttműködésünk is nagyon gyümölcsöző volt a VGD Hungary Kft. számára, mi pedig szakmai előadások tartásával, hírlevelek küldésével, valamint a Kamara életében való aktív részvétellel támogatjuk a Swisscham működését. Bízom abban, hogy a jövőben is számos lehetőség nyílik az üzleti kapcsolatok fejlesztésére, az üzleti kultúrákkal kapcsolatos tapasztalatcserére és új személyes kapcsolatok kialakítására a tagvállalatok vezetőivel.

Milyen esemény(eke)t emelne ki közös munkánk történetéből?

A Swisscham aktív tagjaként szinte minden eseményen jelen vagyunk. Emlékezetesek számunkra a Swiss Business Day rendezvények, a Swiss Golf and Family Day eseményei, illetve a szoros együttműködésben, társszervezőként megrendezett éves adóelőadások, amelynek a VGD Hungary szakértő munkatársai voltak az előadói.

Egyéb megjegyzés

A kamarai tagság számunkra nagyon hasznos kapcsolat. A Swisscham kiemelkedően aktív elnöksége és ügyvezetése professzionális munkájával stabil „háttérintézménye” tevékenységünknek, amelyet ezúton is szeretnénk megköszönni. A Kamara rendszeres, friss összefoglalói nagy segítségünkre vannak abban, hogy naprakész információkkal rendelkezzünk a Svájcot érintő kérdésekben, legyen az gazdasági, politikai vagy éppen turisztikai tájékoztató.

Vissza