Vissza a rendezvényekhez
Partneresemény

Netzwerk Digital: Szakmai út Barcelonába

Rendezvény időpontja:

2023 november 07 - 2023. november 09., -

Jelentkezési határidő:

2023 szeptember 29, 23.59

Helyszín:

Barcelona
Szállás:
Casagrand Luxury Suites, 
478 Avinguda Diagonal, Gràcia,
08006 Barcelona, www.casagrand.com

Részvételi díj

Tagoknak: 950 EUR / fő (+ ÁFA)

Nem tagoknak: 950 EUR / fő (+ ÁFA)

Szállás, étkezés, a helyszíni transzfer és a delegáció kíséretének teljes költsége.

A résztvevőknek ezen kívül a repülőjegy költségét kell állniuk Barcelonába.

A barcelonai SMART City Expo World Congress az intelligens városok témájának legnagyobb központi eseménye, ahol országok és városok mutatják be a legújabb intelligens megoldásokat. Itt egyszerre több ország piacára is bejuthat és a helyszínen tájékozódhat az intelligens technológiák alkalmazásának aktuális trendjeiről és fejlesztéseiről.

A SMART City Expo Világkongresszushoz kapcsolódva a delegációs úton látogatást teszünk a már számos intelligens megoldást megvalósított Sant Cugat del Vallés településen, valamint a barcelonai városházán. A delegáció résztvevői emellett ellátogatnak Barcelona városának néhány úgynevezett szuperblokkjába, ezen kívül megismerkednek a VW márka mobilitási megoldásaival a Seat házban (Casa Seat) vagy alternatívaként felkeresik a Fab Lab Barcelonát.

Az út kiemelt eseménye a Bayern International (Bajor Gazdaságfejlesztési Társaság) standjánál megrendezésre kerülő kapcsolatépítő rendezvény. Bajorország jelentős számú kiállítóval képviselteti magát a SMART City Expo Világkongresszuson.

A vállalatok, önkormányzatok és intézmények mellett különösen Netzwerk Digital partnereinket és támogatóinkat is szeretnénk meghívni, hogy vegyenek részt ezen a szakmai úton.

Partner(ek)