Vissza a listához

Ábris Kft. állásajánlat

Az ÁBRIS Kft. folyamatosan növekvő, vállalati szintű szoftvereket és szolgáltatásokat nyújtó cég, mely olyan elkötelezett és felelősségteljes kollegákra épít, akik azzal a tudattal látják el a mindennapi munkájukat, hogy az valóban fontos, a munkájuknak értéke van. Ebbe az elhivatott környezetbe, szervezeti kultúrába keresünk Business Development Executive/Account Managert.

Nap mint nap olyan ügyfelekkel és partnerekkel dolgozunk együtt a banki informatika világában a Föld minden táján, akik tökéletesíteni szeretnék a banki működés egyik kulcsát, a banki alaprendszernek felügyeletét és automatizációját.  
  
Büszkék vagyunk arra, hogy biztosítani tudjuk alkalmazottaink számára a karrierjük építését, a szakmai és személyes kapcsolati hálójuk fejlesztését, miközben ők hozzájárulnak a szervezeti célok eléréséhez.

Hisszük, hogy a felelősségteljes, önálló munkavégzés, az elkötelezett kollegák, és az a tény, hogy mind egy győztes csapat részesei vagyunk jelentik sikereink kulcsát és tesznek minket olyan munkahellyé, ahol jó dolgozni.

Ha úgy gondolod, csatlakoznál ehhez a közösséghez, hogy most TÉGED keresünk, és szeretnél többet megtudni a pozícióról akkor várjuk a jelentkezésedet! 

Részletek