Vissza a tagi listához

Affidea Magyarország Kft.

Vállalat címe:

1038 Budapest, Bókay János u. 44-46.

Csatlakozás éve:

2021

Tevékenység:

Healthcare, medical technologies, asset management

Affinity, Fidelity, Idea – azaz érzékenység, hűség, újító szellem. Ezen a három pilléren nyugszik az Affidea mintegy 30 éves munkája, melyeknek köszönhetően a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltatóvá, valamint a magyar magán- és vállalat-egészségügyi piac meghatározó szereplőjévé válhatott.

A Magyarországról indult, és azóta is magyar központú cég a nevében hordozza a szemléletének alapjait képviselő értékeket, és a nemzetközi vállalatcsoporthoz igazodva Affidea néven működik. Az Affidea ma már nemcsak hazánk, de Európa piacvezető magánegészségügyi szolgáltatója is: csoportunk 15 ország több mint 280 egészségközpontjában évente 14 millió képalkotó vizsgálatot végezve lát el 7 millió pácienst. Munkatársaink körében 9000 szakembert tudhatunk, közülük az orvosok száma meghaladja a kétezret.

Magyarországon 30 éves tapasztalattal, kiemelkedő szakértelemmel, a kategória legmodernebb diagnosztikai berendezéseivel, valamint korszerű szolgáltatásokkal állunk a magán-, az állami és a vállalati egészségügyi szolgáltatásokat igénybe vevő páciensek rendelkezésére. Országszerte 11 központban 1 millió vizsgálatot végzünk el évente, Budapesten kívül Győrben radiológiai, valamint izotóp diagnosztikát is működtetve.

Az Affidea Magyarországon két nagy felvásárlást is végrehajtott az elmúlt években: a Főnix-Med vállalatcsoport, majd az MSB Kft. akvizíciójával– az eddigi széles körű képalkotó diagnosztikai vizsgálatok mellett – már mintegy 30 szakorvosi területen biztosítunk ügyfeleinknek járóbeteg-szakellátást, és közel 100 telephelyen nyújtunk foglalkozás- és vállalat-egészségügyi szolgáltatásokat.