Vissza a tagi listához

Dr. Rose Magánkórház

Vállalat címe:

1051. Budapest, V. ker. Széchenyi István tér 7-8.

Tevékenység:

Teljes körű prémium egyészségügyi szolgáltatások: vállalati megoldások, orvos-esztétika.

Kiemelt részlegek: Ortopédiai Centrum, Szülészet, Budapest Plasztikai Intézet , Vállalati Egészségközpont, Orvos Esztétika

A Dr. Rose Magánkórházat 2007-ben azzal a céllal alapítottuk, hogy új fogalmat alkossunk a hazai járóbeteg-ellátás terén, magasabb szintre emelve az egészségügyi szolgáltatások színvonalát.

Orvosi intézményünk helyszínéül olyan adottságokkal rendelkező épületet választottunk, amely elhelyezkedése, megközelíthetősége és belsőépítészeti megoldásait tekintve is tökéletesen alkalmasnak bizonyult ötcsillagos rendelőink befogadására.

Budapest szívében, a belváros egyik legmodernebb épületében rendezkedtünk be, ahol a tág terek, a tetőterasz és az elegáns irodai környezet kiváló alapot biztosított ahhoz, hogy minden elképzelésünket megvalósíthassuk.

Az évek során pácienseink visszajelzései és igényei alapján szolgáltatási körünket és szakterületeink számát folyamatosan növeltük. Bővítettük eszközparkunkat, és továbbra is figyelemmel kísérjük a szakmai újdonságokat, hogy azokat is beépíthessük kínálatunkba.

Rendelőnk sikere bebizonyította, hogy színvonalas szolgáltatásokra az egészségügy terén is szükség van, így 2010-ben járóbeteg-ellátásunk mellett elindítottuk professzionális fekvőbeteg-ellátásunkat és szülészetünket is.

2013 őszétől szolgáltatási palettánk ismét bővül, kifejezetten a Vállalati Üzletág számára kialakított modern foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokkal és csoportos egészségbiztosítási csomagokkal.