Vissza a tagi listához

Sharity Mobile Application Zrt.

Vállalat címe:

7090 Tamási, Petőfi Sándor u. 12.

Csatlakozás éve:

2021

Tevékenység:

Építési beruházás, informatikai fejlesztés

 

A Sharity az adományozás jövője, mely lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy a pénztárcájukat „otthon hagyva” pénzt adjanak alapítványoknak: videókat megtekintve. A reklámmegtekintésekkel történő adományozás valódi nóvum, mely adományozásra ösztönzi az adományozás tekintetében eddig inaktív rétegeket is.
A Sharity egy felület, egy applikáció, mely összeköti az adományozás különböző szerepköreit, így az alapítványokat, a felhasználókat, a nagyköveteket, valamint a reklámozókat és egyéb támogatókat.
A Sharity egy új marketingcsatorna, mellyel olyan felhasználókat érünk el, akiket egyéb platformokon csak súlyos költségekkel lehet.
Remek emberek közössége. Az alapítók mellett többen is segítenek nagykövetként, Dr. Csisztu Zsuzsától Bálint Antónián át, a Tápai Szabina-Kucsera Gábor párosig, egyre több nagyszerű ember tartja velünk a Sharity zászlaját.
Modern váltás. 2021-ben már szükség volt egy adományozó app-ra, amit mi le is fejlesztettünk egy BIG4 céggel, így már Android és IOS felhasználók zsebében is bármikor elérhető a jótékonykodás.
Az alkalmazás 2021 nyarán indult útjára, s a számaink egyre növekednek.
Sosem volt még ilyen egyszerű segíteni. Időt vagy pénzt áldozva pár kattintással adományozhatunk biztonságosan, nyomon követhetően, ami a cégeknek és az alapítványoknak is átlátható.

Sharity. Adni jó. Jól adni még jobb.

7090 Tamási, Petőfi Sándor utca 12.
https://app.sharity.hu/