Vissza a tagi listához

LSG-CEE Szolgáltató Kft.

Vállalat címe:

1037 Budapest Folyondár köz 4/a

Csatlakozás éve:

2021

Vezetői keresés, M&A, Toborzás

Mi az LSG Csoportban (Budapest, Zürich, Bázel, München) olyan vállalatként tekintünk magunkra, melynek legfőbb küldetése, az ügyfelek lehető legmagasabb minőségű, egyénre szabott kiszolgálása. A kiemelkedő vezetők, szakemberek keresésében, kiválasztásában és integrálásában hosszú távú stratégiai partnerként nemzetközileg is a legmagasabb szinten tevékenykedünk.

Az egyéniségre, hitelességre és bizalomra összpontosítva a kkv-k, családi és nagyvállalatok számára egyaránt partnerek vagyunk. Számunkra a klasszikus értékek – a minőség, a bizalom és a fenntarthatóság -működésünk alapkövei, és nem képezik vita tárgyát.

Ügyfeleink számára elsősorban a hosszú távon kiépített prémium hálózatunk keretében keressük a megfelelő jelölteket, és nem – ahogyan az az iparágban gyakran megszokott – személytelen adatbázisokban. Ez a pozicionálás azon az egyértelmű meggyőződésünkön alapul, hogy vezetői szinten a jelölt és a csapat mentalitása, valamint a vállalati filozófia közötti szinergia legalább olyan fontos tényező, mint a szakértelem.

Szakértelmünkkel főként a közép- és kelet- európai, illetve a DACH-régióban tevékenykedő vállalatokat támogatjuk, az ipari, az IT-, a Life Science és a pénzügyi szektorban. Közép- és Kelet-Európában több mint 10 éves piaci és ágazati szakértelemmel rendelkezünk. Executive Search specialistaként a vezetői pozíciók (a DACH régióban board szintű pozíciók is), valamint a tehetséges mérnökök és szakemberek betöltésére összpontosítunk.