Balázs Gábor

Securiton Kft.

Swisscham:
Felügyelőbizottsági tag

Mi volt a fő ok, amiért belépett a Swisscham tagjai közé? Mikor lépett be?

Mint svájci érdekeltségű cég vezetője, úgy éreztem, hogy illene is belépni és érdekes is lehet, ha belépek, előtte nem voltam tag ilyen jellegű szervezetben. Természetesen pár ismerős is invitált, akikre szerencsére hallgattam. Hogy ez mikor volt? – hát arra nem emlékszem, régen, szerintem még valamikor 2000 előtt.

Miért döntött úgy, hogy indul a Swisscham felügyelőbizottsági pozícióért?

Szeretnék aktívabb lenni és hozzájárulni a Swisscham további fejlődéséhez és egy új kihívást jelent egy ilyen pozíció.

Mit remél kamaránk és vállalkozása együttműködésétől a jövőben?

Továbbra is várom a svájci érdekeltségű cégek együttműködését elősegítő megbeszéléseket, bemutatókat, valamint a baráti találkozókat, gyárlátogatásokat, hogy még jobban megismerjük egymást. Mivel a cégünk több más tagtárs céggel együtt érdekelt az építőipari beruházásokban, így szeretném, ha egy-egy új svájci érdekeltségű beruházásról időben szét tudnánk küldeni információkat a tagságnak, hogy esetleg valamilyen üzlet is összejöjjön. 

Milyen esemény(eke)t emelne ki közös munkánk történetéből?

Pár tájékoztató előadás mellett személy szerint a közös gyárlátogatásokat emelném ki, amelyeken sok érdekes technológiát és termelési egységet ismertünk meg.

Egyéb megjegyzés

A jelenlegi COVID-19 fertőzésveszély drasztikus csökkenésében bízunk – de sajnos csak bízni nem lesz elég a mostani kilátások alapján, ezért minden tagtársnak és tagvállalati dolgozónak elsősorban jó egészséget kívánok, ami megítélésem szerint mindennél fontosabb.

Vissza