Hírek

2024. május 31.

Sajtóközlemény: Tovább erősödhet a magyar-svájci gazdasági együttműködés

Magyarország növekvő gazdasági teljesítménye és versenyképes adórendszere jó üzleti környezetet kínál a Svájcból érkező vállalkozásoknak, miközben a magyar cégek jelenléte is egyre erősebb Svájcban – jelentette ki Varga Mihály, miután hivatalában fogadta Karin Keller-Sutter svájci pénzügyminisztert. A tárcavezető kiemelte: Svájc a 9. legnagyobb beruházó hazánkban, a svájci cégek 30 ezer embernek adnak munkát Magyarországon.

Tovább olvasom

2024. május 06.

Innovatív Lipid Menedzsment Centrum a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésére a Semmelweis Egyetem és a Novartis együttműködésében

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Semmelweis Egyetem és a Novartis Magyarország együttműködése: innovatív Lipid Menedzsment Centrumot hoztak létre a kardiovaszkuláris betegségek megelőzésének előmozdítása érdekében.

Tovább olvasom

2024. április 17.

Négynapos digitális technológiai kiállítást, szakvásárt és innovációs showt rendez a Ringier Hungary és az ICT Global 2024-ben Budapesten

TECHXPO BUDAPEST 2024 néven négynapos nemzetközi technológiai kiállítást, szakvásárt és innovációs showt rendez 2024. november 7-10 között a budapesti Papp László Sportarénában a Ringier Hungary médiavállalat és főszervezőként az ICT Global.

A szervezők kiemelt célja, hogy az első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkal megvalósuló rendezvény a közép-kelet-európai térség meghatározó technológiai, ipari és innovációs szakmai, üzleti és lakossági platformjává, egyúttal vonzó, önálló turisztikai programmá is váljon.

Részletek

2024. február 16.

Öt év alatt 300 milliárd forint értékű Nestlé beruházás Bükön

Az új gyáregység üzembe helyezése zárja majd le azt a 2020-ban megkezdett ötéves fejlesztési ciklust, amivel a vállalat 300 milliárd forintnyi beruházást hajtott végre Bükön.

További részletek