Vissza a rendezvényekhez

Elhalasztva

Dear Partners,

 
Given the growing concerns around covid-19 and the rising numbers of the infected and affected ones close to many of us, we’ve made the decision to postpone the Hard Rock Scenarios event. We will reschedule this event as soon as the epidemic situation permits next year.
 
Thank you for your understanding! Take care of yourselves. 

Kind regards,
Swisscham Hungary

Hard Rock Scenarios of the Future Value-driven Leaders

A Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara, a Magyarországi Svéd Kereskedelmi Kamara, az AmCham Magyarország és a Bridge Budapest szeretettel meghívja Önt közös üzleti reggelinkre, melynek címe: 

Hard Rock Scenarios of the Future Value-driven Leaders

A jövőt már másképpen értelmezzük, mint régen. Ha csak egy-két generációt mennénk vissza az időben, akkor egy emberi élet során összesen 5-6 jelentős újítást tudtunk feldolgozni. Ma, amikor reggel felkelünk, naponta 5-6 jelentős újítás vár minket  már a reggeli kávé mellé. Ez a teremtés természetes evolúciója, de ne felejtsük el, milyen hihetetlen lehetőségeket rejt ez magában… Az életünket is gyökeresen felforgatja. Hogyan változik tehát a munka világa és a cégvezető identitása? Hogyan tudunk alkalmazkodni ezekhez a változásokhoz értékvezérelt vezetőként? És végül, de nem utolsósorban mit tehetünk azért, hogy a mai gyerekek megtalálják a helyüket az értelmes munka világában?

Pistyur Veronika, a Bridge Budapest vezérigazgatója és társalapítója, és Veres Rita, az Edisonplatform vezetője az értékvezérelt vezetők szemszögéből, valamint a munkaerőpiac és a gyerekek szemszögéből tárgyalja ezeket a forgatókönyveket. Alig várják, hogy hallják az Ön véleményét is a témáról.

 

Veres Ritáról

Rita az Edisonplaform by Bridge Budapest társalapítója és vezetője. Az Edisonplatform egy innovatív közösség, amelyet üzleti döntéshozók kezdeményeztek, hogy szinergiákat teremtsenek a tudásalapú játékosok között, akiknek ugyanaz a célja: hogy felkészítsék a gyerekeket a jövőre. 20 éves pályafutása után 2018-ban csatlakozott a Bridge Budapesthez, az Aon HR tanácsadó csapatának az élén. 2016-ban az év női vezetőjének választották, és a Singularity University chapter lead pozíciót is betöltötte.

 

Pistyur Veronikáról

Veronika a LogMeIn, a Prezi és a Ustream által alapított nonprofit szervezet, a Bridge Budapest társalapítója és ügyvezető igazgatója. 2019-ben Fehér Gyulával befektetési vállalkozást alapított Oktogon Ventures néven. 2016-ban megkapta a Central European Startup Awards Legbefolyásosabb nő kategória díját. A Forbes 2019-ben és 2021-ben a legbefolyásosabb magyar nők listájára választotta. Szintén ebben az évben megkapta a Magyar Vezetők Egyesületének Menedzserek Társadalomért Különdíját. A Startup Hungary igazgatósági tagja.

 

A rendezvény nyelve angol.

A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött, melyet kérünk, legkésőbb november 25-ig küldjön el az alábbi űrlapon keresztül.