Vissza a rendezvényekhez
Csak tagoknak

Közgyűlés 2023

Rendezvény időpontja:

2023 május 16

11:00-

Érkezés: 10:30-tól

Helyszín:

1133 Budapest, Váci út 116-118. 
Raiffeisen Bank székház 

Beszámoló

Tegnap megtartottuk éves rendes közgyűlésünket, melyet a tavalyi évhez hasonlóan a Raiffeisen Bank kedves felajánlásának köszönhetően a bank székházában tartottunk.

Ezúttal egy nagyon informatív és széleskörű programmal készültünk tagjaink számára. Az eseményen Jean-Francois Paroz svájci nagykövet úr is részt vett. A vendégeket a bank részéről Kementzey Ferenc vezérigazgató-helyettes úr köszöntötte, ezt követte Patai Mihály MNB alelnök úr átfogó előadása. A közgyűlés napirendi anyagait Béres István elnök és Lipovecz Júlia igazgató ismertették. A tagok minden napirendi pontot elfogadtak. Az ülés során egy új elnökségi tag megválasztása is lezajlott, Homolya Róbert a Stadler Trains Magyarország Kft. ügyvezetőjét választotta meg a tagság az elnökség jelölése alapján. A szakmai programot Török Zoltán a Raiffeisen vezető elemzőjének gazdasági előadása zárta.  A tagoknak ezt követően lehetősége nyílt a kötetlen beszélgetésre egy kellemes ebéd elfogyasztása mellett.

Török Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzési főosztály vezetőjének szakmai előadása “Makrogazdasági kilátások és tőkepiaci trendek” címmel letölthető ITT (3 mb pptx)

További szponzoraink voltak: Nespresso és Lindt. Köszönjük a részvételt tagjainknak! Ez volt az utolsó közös rendezvényünk Diával, aki május végével elköszön a kamarától. Köszönjük Dia az elmúlt több, mint három évet, nagyon jó volt Veled dolgozni!

Partnerek