Vissza a rendezvényekhez

Egészség 2022: Salsa

Rendezvény időpontja:

2022. április 28., 17:00-19:00

Helyszín:

Budapest Pláza Tánciskola, 1088 Budapest, József krt. 5.,
Europeum Bevásárlóközpont, első emelet. Parkolás közvetlenül az Europeum Bevásárlóközpontban lehetséges.

Sok szeretettel meghívjuk Önt Egészség 2022 című rendezvénysorozatunk következő, sporttal egybekötött állomására, melyben partnerünk a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara.

Kinek szól ez a rendezvény?

Röviden: MINDENKINEK! Kire ne férne rá, hogy kiengedje a fáradt gőzt és minőségi énidőt töltsön el, sok nevetéssel, sportolással?

Kortól, nemtől függetlenül a salsa az a tánc, amit mindenki egyaránt élvezhet! Eredetileg természetesen páros tánc, ám az alapokat egyénileg célszerű elsajátítani, illetve egyre népszerűbb az ún. lady style és man style salsa - workshopunkon is szólóban fogunk táncolni.

Teljesen kezdőket és táncos tapasztalattal rendelkezőket egyaránt várunk: a workshop célja elsősorban a közös mozgás öröme.

 

Program:

  • 17:00-18:20 Bemelegítés után tanulunk egy vérpezsdítő kubai salsa koreográfiát, az órát közös nyújtással zárjuk.
  • 18:20-19:00 A résztvevők között tombolasorsolást tartunk, melyben az értékes nyereményeket az exkluzív Miracle Beauty&Spa Szépségszalon* garantálja. A rendezvény végéig szabad beszélgetésnek is hagyunk időt, finom falatokról és italról gondoskodunk.

 

*Bővebben a szalonról ebből a rövid összefoglalóból vagy
a honlapon tájékozódhat.

 

A workshopot tartja: 

Mikoly Diána, akit kedves tagjaink mára már legalább levelezésből ismerhetnek, hiszen ő a Swisscham Hungary munkatársa. Amit azonban eddig talán nem mindenki tudott róla: szenvedélye a zene és tánc, azon belül is a kubai salsa. Ő hozza el most az érdeklődőknek ezt a vidám, pörgős táncot, melynek  nem mellesleg rengeteg pozitív hatása van mind a testi, mind a lelki egészségre: fejleszti a kondíciót, a koordinációt, a koncentrációt és energiával tölt fel.

Mit hozzak magammal?

  • kényelmes, sportolásra alkalmas ruhát és cipőt (akár cipő nélkül is lehet táncolni, viszont váltóruha mindenképpen legyen)
  • törölközőt, vizet
  • jókedvet :)

A rendezvényt a jelentkezők igényei szerint magyarul és/vagy angolul tartjuk.

Regisztráció lezárva