Vissza a rendezvényekhez

Swisscham Karácsonyi Fogadás

Rendezvény időpontja:

2022. december 13., 19:00-22:00

Jelentkezési határidő:

2022. december 9.

Helyszín:

Bárkert Bistro Budapest, Ybl Miklós tér 6, 1013 

Részvételi díj

Tagoknak: 25 000 Ft / fő (0% ÁFA)

Nem tagoknak: 35 000 Ft / fő (0% ÁFA)

Az adventi időszak hamarosan kezdetét veszi, és mi is izgatottan készülünk idei utolsó nagyszabású rendezvényünkre:

Sok szeretettel meghívjuk Önt
Swisscham Karácsonyi Fogadásunkra,
melyre december 13-án, kedden este kerül sor.
 

A meghitt helyszínt és az ínycsiklandó falatokat a Bárkert Bistro biztosítja.
 

A fogadás remek alkalom a új kapcsolatok kiépítésére és már meglévő kapcsolatok ápolására ünnepi, mégis kötetlen közegben. Tekintsünk vissza az évre együtt, és mindenekelőtt nevessünk, érezzük jól magunkat egymás társaságában, hiszen erről szól a karácsony!

Program:

19:00-19:30 Érkezés, vendégváró puncs, forró csoki
19:30-20:00 Köszöntők: Jean-François Paroz svájci nagykövet, Dr. Béres István, kamaránk elnöke, Lipovecz Júlia, kamaránk igazgatója
20:00-tól Flying service menu
21:00 Tombolahúzás
22:00-ig Fogadás, networking

Az est folyamán tombolajáték keretében Sharity applikáción keresztül lehetőség lesz a Jobb Veled a Világ Alapítvány részére – Neveljük boldogságra is a gyerekeket* kampánycélra adakozni.

*Az alapítvány tevékenysége az emberek testi-lelki egészségének elősegítése, kiemelten a jövő generációja, vagyis a most óvodások és iskolások segítése, az oktatás, a pedagógusok támogatása pedig a fő küldetésünk. Arra törekszünk, hogy a boldogságórák a pedagógusokon és a szülőkön át a gyermekekig kibontakoztassák az életszeretetet, hogy a gyermekeink a jövőbe vetett hittel, bátran járják végig a felnőttséghez vezető utat, hogy boldogságra képes emberré válhassanak, ezért szeretnék elvinni a Boldogságóra akkreditált programuot olyan hátrányos helyzetű településekre is, ahol a pedagógusokat, mint a jövő generációjának egyik fő mentorait ingyenes képzésekben részesítik. Céljuk, hogy a pedagógusok és intézmények az értelmi nevelésen túl a gyermekek lelki nevelésének fontosságát is felismerjék.

 

A  tombolához hozzájárult tagjaink és partnereink:

 

Partner(ek)

Regisztráció
Kérjük, legyen szíves megadni egy e-mail címet, ahova a rendezvényről szóló elektronikus számlát továbbíthatjuk. Amennyiben papír alapú számlára van szüksége, legyen kedves ezen igényét a lenti Megjegyzés pont alatt jelezni felénk.