Vissza a rendezvényekhez

Teqball Sport Brunch

Rendezvény időpontja:

2020 október 29, 09:00-12:00

Helyszín:

Expo tér 5-7
Budapest, 1101
Színházterem és sport sátor.

Beszámoló

Nagyszerű hangulatban telt az október 29-i egyedülálló Sport Brunch rendezvényünk.  A házigazda az egyik idén belépett tagunk, a Teqball Kft. volt.  Kamaránk tagságában ők az egyedüliek, akiknek a tevékenysége közvetlenül a sporthoz kapcsolódik.

A pingpong asztalhoz hasonlatos, ám hajlított lapú speciális Teqball asztalon 8 sportágat játszanak: 5 önálló sportág a Teqball, Teqpong, Teqvolley, Qatch, és a Teqtennis. Ebből az ötből háromnak már kifejlesztették a mozgássérültek számára is játszható verzióját.

A vállalat és a sport rövid ismertetése után animátorok mutatták be a különböző sportágakat. Ezután a nekünk is lehetőségünk volt kipróbálni magunkat az asztalok mellett. Volt, aki annyira belejött a játékba, hogy abba se akarta hagyni. (Teqball asztalok az ország számos pontján kerültek kihelyezésre, játszótereken, parkokban. A szabályok megismerése után rögtön kezdhetünk is játszani, az asztalon kívül ugyanis semmi Teqball-specifikus eszközre nincs szükség.) Néhány finom falat kíséretében a rendezvényt egy kötetlen beszélgetéssel zártuk.

Köszönjük a Teqballnak a lehetőséget, és minden résztvevő tagunknak, hogy eljöttek, és aktív kikapcsolódással töltöttek velünk pár órát.

A rendezvényen készült képek önmagukért beszélnek: