Vissza a tagi listához

Bossard Austria GmbH

Vállalat címe:

Concorde Business park 2 F15 AT-2320 Schwechat

Tevékenység:

Csavarok, kötőelemek forg., logisztikai szolgáltatások, mérnöki tanácsadás.

A Bossard Csoport vezető stratégiai partner az ipari rögzítési és összeszerelési megoldások terén az OEM-ügyfelek számára világszerte. Összeszerelési megoldásokat kínál OEM-ügyfelek számára világszerte, és bizonyított szakértelemmel rendelkezik a mérnöki és logisztikai szolgáltatások terén.

A Bossard céget 1831-ben alapították Zugban. Ma a helyi és multinacionális vállalatok számítanak a Bossard szakértelmére termelékenységük növelésében – sikerrel. A Bossard ezt a koncepciót, amely egyben az ügyfeleinek tett ígéret is, „Bizonyított Termelékenységnek”  (Proven Productivity) nevezi. Ez többek között magában foglalja a folyamatok optimalizálását és a készletek csökkentését a hatékonyság és a termelékenység fenntartható növelése érdekében. Ezen túlmenően a Bossard úttörőnek számít az ipar 4.0 értelmében vett intelligens termelési létesítmények fejlesztésében.

A Bossardot számontartják a SIX Swiss Exchange-ben. A cégcsoport világszerte 32 országban, 84 helyszínen 2747 alkalmazottal rendelkezik (2022 év eleji adat).