Vissza a tagi listához

Feintool Csoport és Feintool System Parts Tokod Kft

Vállalat címe:

2531 Tokod, Kossuth Lajos u. 130.

Csatlakozás éve:

2023

Tevékenység:

A Feintool a legkorszerűbb gyártási folyamatokat kínálja a nagy volumenű fémlemez alkatrészek minden típusához az autóiparban és más ipari ágazatokban, valamint a megújuló energiaforrások, a nagy teljesítményű finomvágó rendszerek és az innovatív szerszámok számára. Az alkalmazott eljárások támogatják a zöld energia előállításának, tárolásának és alkalmazásának megatrendjeit.

Az 1959-ben alapított, svájci székhelyű vállalat 19 gyártóüzemmel és technológiai központtal rendelkezik Európában, az Egyesült Államokban, Kínában és Japánban, biztosítva a közeli elérhetőséget ügyfelei számára. Világszerte mintegy 3500 alkalmazott és több mint 100 gyakornok dolgozik új megoldásokon, hogy a Feintool vevői számára kulcsfontosságú előnyt teremtsen.

Tokodi gyárunkban 450 munkatárssal dolgozunk, komponenseket állítunk elő elektromos motorokhoz, nem kötöttpályás szállító eszközökhöz, szivattyúkhoz. Valamint álló- és forgórészeket gyártunk szélturbinákhoz, és más hasonlóan speciális elvárásokkal rendelkező ipari ágazatok számára. Kimagasló szakértelemmel rendelkezünk az egyedi hornyolásban, magasnyomású alumínium- és rézöntésben, a többsávos gyorspréselésben, a lemezcsomagok felépítésében, valamint azok hegesztési módszereiben.