Vissza a tagi listához

GetTech

Vállalat címe:

2141 Csömör, Dezsőfia utca 106.  

Csatlakozás éve:

2023

Tevékenység:

IT – Innovatív Felhő Alapú Megoldások

Az elmúlt években a GetTech dinamikus fejlődött, minden területen. Dinamikus fejlődésünkkel és több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalatunkkal olyan neves partnereknek szállítottunk sikeres megoldásokat, mint a Zeiss, Telekom, Eon, Risskov Autoferien AG és Prefixbox.

Szorosan együttműködünk az ipar vezető technológiai szereplőivel, mint a Microsoft, GitHub és Databricks, hogy mindig a legfrissebb megoldásokat kínálhassuk ügyfeleinknek.

A GetTech küldetése, hogy vállalatoknak segítsen maximalizálni értéküket a digitális korban felhő megoldásokkal. A felhőbe történő átállás és digitális transzformáció nem csak egy lépés – ez egy ugrás a jövőbe.

Ezen út során olyan kulcsszolgáltatásokkal támogatjuk ügyfeleinket, mint a Data & AI, DevOps, Azure Cloud, és Microsoft 365. Legyen szó migrációról, tanácsadásról, fejlesztésről vagy hosszútávú infrastruktúra menedzsmentről – mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Elkötelezettek vagyunk, hogy az ügyfelek valódi sikerélményként élhessék meg a felhőbe való migrációt. Működési területünk egyediségével – mint a DevOps és Data & AI – segítünk, hogy lépéssel előtt maradjon versenytársaival szemben.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Microsoft Solution partneri státusszal rendelkezünk Data & AI és Digital & App Innovation területen és Microsoft CSP Partnerként licensz viszonteladó.

Ismerje meg minket közelebbről! Látogassa meg weboldalunkat: https://www.gettech.io