Vissza a tagi listához

Simonyi és Tóth Kft.

Vállalat címe:

1015 Budapest, Szabó Ilonka u. 71/A

Csatlakozás éve:

2023

Vezetői keresés, M&A, Toborzás – Személyzeti tanácsadás

A Simonyi & Tóth Kft. 1992 óta működik a személyzeti tanácsadás területén.

Célunk, hogy ügyfeleink stratégiai partnerei legyünk jól teljesítő csapataik felépítésében személyre szabott professzionális szervezetfejlesztésünkkel, tanácsadási szolgáltatásainkkal és vezetőkereséssel.

Arra törekszünk, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel és aktív tanácsadói szerepet töltsünk be számukra. Folyamatosan finomítjuk és fejlesztjük munkánk színvonalát és módszereit, és programjainkba beépítjük a különböző nemzetközi szakmai szervezetek tagjaként szerzett tapasztalatainkat. Projektjeinkben mindig nyújtunk pszichológusi támogatást a többszempontú értékelés biztosítása érdekében. Cégünk 1997 óta tagja az AIMS International (Association for International Management Search) szervezetnek és a magyarországi partnervállalatként megalakítottuk az AIMS Magyarország Kft-t.

Az AIMS International egy globális tanácsadó cég, amely több, mint 45 országban van jelen. Felsővezető kereséssel, a Board részére tanácsadással, vezetőfejlesztéssel, coaching-gal foglalkozunk. Minden egyes országban kiemelkedő piacismerettel rendelkezünk. Ugyanakkor egy globális szervezet vagyunk: több országot átfogó integrált projekteken dolgozunk, sztenderdizált folyamatokat és eszközöket használunk a magas és egységes minőségi színvonal biztosítása érdekében.