Vissza a rendezvényekhez

Elhalasztva

Beszélgetés vállalatvezetőkkel a munkavállalók egészségügyi szűrésének támogatásáról

A Roche Magyarország Kft. kezdeményezése más vállalatok számára is érdekes lehet!

Jöjjön el, és beszélgessünk a vállalaton belüli megoldásokról, hogyan segíthetik munkavállalóik egészségét!

A Roche Magyarország széleskörű összefogást hirdetett az egészségügyi szektorban és más nagyvállalatok körében, hogy emelkedjen - a koronavírus miatt lecsökkent – szűrővizsgálatok száma a nőket érintő egészségügyi területeken.

A COVID-járvány hatására világszerte csökkent a nőket érintő szűrővizsgálatok száma. Magyarországot is negatívan érintette a visszaesés, és már korábban is elmaradt az európai átlagtól.

A Roche Magyarország ezért indítja el kampányát, amelyben betegszervezetekkel, szakmai társaságokkal és nagyvállalatokkal fog össze annak érdekében, hogy minél több nőt bátorítson arra; menjenek el szűrésre.

A szűrővizsgálatok nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is fontosak. A Roche Magyarország és a szintén Budapesten működő Roche Services & Solutions szolgáltató központ ezért minden dolgozójának ad egy extra szabadnapot, ha elmennek a szűrővizsgálatokra (mammográfia, HPV szűrés a férfiaknál a teljes körű urológiai vizsgálatot követően) – ez összesen több, mint 2200 munkavállalót érint.

A rendezvény célja, hogy megismerjük a Roche kezdeményezését, továbbá más vállalatok ezirányú törekvéseit, annak érdekében, hogy minél szélesebb társadalmi réteg járjon rendszeresen szűrésekre. A beszélgetésen részt vesz a Roche részéről Raffaella Bondi ügyvezető és Galambos Vanda, Health Policy Center Lead. 

Amit a HPV-ről tudni érdemes - Perkátai Katalin a Roche méhnyakrák és HPV szakértője.

Óvjuk meg együtt a munkavállalók egészségét! 

Bővebben

 

Partnerek