Vissza a rendezvényekhez
Partneresemény

Connect Konferencia

Rendezvény időpontja:

2023 április 20, 09:00-17:00

Jelentkezési határidő:

2023. április 18., 23:59

Helyszín:

Eiffel Műhelyház, Kőbányai út 30, Budapest 1101

Tagunk, a Blue Colibri rendezvényére szeretnénk felhívni figyelmét, melyre a Swisscham Hungary vendégei most 20%-os kedvezménnyel jelentkezhetnek (részletek lejjebb).

Tavaly a Blue Colibri csapata céljául tűzte ki egy olyan konferencia megrendezését a hazai marketing és kommunikációs szakemberek számára, amelyen nem csak a hazai TOP szakemberek látnak el gyakorlati tudással, de lehetőség van a valódi networkingkre, szakmai tudásmegosztásra is a résztvevők között. A tavalyi évben több, mint 40 előadóval, 2 teremben vártuk az érdeklődőket. Az összefoglaló videót IDE kattintva elérhető!

A honlapon folyamatosan publikáljuk az előadókat és a programot: https://hu.bluecolibriapp.com/connect

Miért érdemes részt venni?

Idén, kamaránk közreműködésével új svájci sarokkal bővül az esemény. Panelbeszélgetések, melyekben Lipovecz Júlia, a kamara igazgatónője, valamint több kamarai tagvállalatunk képviselői szólalnak fel:

  • A vállalati kultúra formálás svájci bicskája, azaz így építkeznek a svájci vállalatok
  • Juttatás, fél egészség?!

Gyakorlati tippek
Az előadások során kiemelt hangsúlyt fektetnek a gyakorlati tippek megosztására. A cél, hogy a konferencia résztvevői már másnap hasznosítani tudják saját munkájuk során az elhangzottakat.

Tudásanyagok
A rendezvény saját applikációján a résztvevők számára számtalan letölthető tudásanyagot (e-book, checklist, stb.) tesznek elérhetővé.

Networking - Let’s connect!
A konferencia nem titkolt célja a szakmai közösségépítés, ezért kiemelt hangsúlyt fektetnek a szakmai párbeszéd létrejöttének segítésére. Nem csak előadó és résztvevők, hanem a résztvevők egymás között is megbeszélhetik szakmai kihívásaikat és esetleges megoldásokat.

 

A 20% kedvezmény érvényesítéséhez (38.900 Ft+ ÁFA helyett 30.900 Ft + ÁFA)
adja meg az alábbi promóciós kódot regisztrációnál:
Kód: CON_SWI

Partner(ek)