Vissza a rendezvényekhez
Online

Holinstinct - Agilis életmód: Produktivitás és jóllét kiégés nélkül - webinar (1.)

Rendezvény időpontja:

2024 július 02, 14:00-15:00

Jelentkezési határidő:

2024 július 01, 23.59

Helyszín:

Online

webinár

Részvételi díj

Tagoknak: Ingyenes

Nem tagoknak: 10 000 Ft / fő (0% ÁFA)

A Holinstinct módszertan megalkotója Tresó Bernadett okleveles integrált coach, diplomás személyiség- és life coach, okleveles senior változásmenedzser, közgazdász, holisztikusz business mentor és coach (jelenleg) és Maria Udvardi-Gocs pozitív pszichológia, okleveles élet- és üzleti és reziliencia coach NeuroTranszformációs coach (jelenleg), szenvedélyes tartalomkészítő és blog iró, aki mentális rugalmassággal, fizikai jólléttel és személyes fejlődési tanácsokkal foglalkozik.

A módszertan egy holisztikus, integrált és hozzáférhető megközelítés a jólléthez, amely mind vállalati, mind nem vállalati ügyfelek igényeit kielégíti egy többoldalú rendszer révén, amely az életmód ápolására irányul. Ez a megközelítés ötvözi a coachingot, a táplálkozást, a fizikai aktivitást és a tudatosságot, elismerve e tényezők összefüggését az általános jóllét elérésében. Ez egy sokoldalú megközelítés, amely rugalmas és támogató, felhatalmazza az egyéneket, hogy olyan módon vegyék kézbe jóllétüket, ami számukra megfelelő.

A Holinstinct bemutatása (PDF)

Prezentáció (PDF)

Regisztráció
Kérjük, legyen szíves megadni egy e-mail címet, ahova a rendezvényről szóló elektronikus számlát továbbíthatjuk. Amennyiben papír alapú számlára van szüksége, legyen kedves ezen igényét a lenti Megjegyzés pont alatt jelezni felénk.