Vissza a rendezvényekhez
Partneresemény
Csak tagoknak

Évindító Áttekintés: 2023 tapasztalatai - 2024 kilátásai

Rendezvény időpontja:

2024 január 31, 15:00-17:00

Helyszín:

ÚJ HELYSZÍN: PARK PLAZA HOTEL
1011 Budapest, Bem rakpart 16-19.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A rendezvény nyelve magyar.

Beszámoló

Kamaránk tagjai is meghívást kaphattak a LeitnerLeitner cégcsoport januári évindító eseményére, amelyen a cég ügyfelei és munkatársai vettek részt. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményen a Swisscham számos tagvállalata is részt vett.  A rendezvényt Siklós Márta, a LeitnerLeitner cégcsoport partnere nyitotta meg rövid cégbemutatóval, majd felkonferálta a rendezvény meglepetés vendégét és egyben első előadóját Bod Péter Ákos, a Corvinus Egyetem professzora, volt MNB elnök és pénzügyminiszter személyében, aki előadást tartott a régió és Magyarország gazdasági kilátásairól. 

Az prezentációt követően bemutatkozott a cég új leányvállalata, a Leitner Law ügyvédi iroda, amely a jövőben magas minőségű jogi szolgáltatásokat nyújt a cég ügyfeleinek, külön fókuszt helyezve a Magyarországon működő közepes méretű családi vállalkozásokra. Az ismertetőt a cég két adótanácsadó partnere folytatta: Rácz Nóra beszélt a munkavállalók megtartásának fontosságáról és a munkavállalói ösztönzések lehetőségeiről, valamint az USA és Magyarország közötti kettős adóztatás szabályainak fontos változásairól. Ezután Jancsa Pék Judit ismertette többek között a transzferárazás szabályainak változásait, valamint a 2024-es év fontos adóváltozásairól is beszélt.

Az estét egy kötetlen hangulatú állófogadással zártuk, amely helyt adott az értékes kapcsolatépítésnek és networkingnek. 

Partnerek