Vissza a rendezvényekhez

Vágástechnikai kurzus és gasztroélmény

Rendezvény időpontja:

2025 March 02

13:00-

Jelentkezési határidő:

2025 February 28, 23.59

Helyszín:

Borganika, 1072 Budapest, Akácfa u. 42-48. 
(a Klauzál téri vásárcsarnok első emeletén, a SPAR felett)

Részvételi díj

Tagoknak: 19 500 Ft / fő (0% ÁFA)

Nem tagoknak: 39 800 Ft / fő (0% ÁFA)

A megfelelő kés alapvetően izgalmasabbá, biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a főzés élményét. Ezzel a kurzussal megmutatjuk, hogyan lehet a jó késeket helyesen kezelni, és hogyan hozhatod ki belőlük a legtöbbet a mindennapokban.

A kurzus tartalma:

  • Melyik kés mire való? Szeletelőkés, séfkés, filézőkés, kenyérvágók – minden késtípus funkcióját és használatát átbeszéljük.
  • Hogyan tartsd élesen a késeidet, és miért jobb egy éles kés, mint egy tompa?
  • Vágástechnikai gyakorlatok: nemcsak látványosabb lesz az étel, de az ízek és textúrák is új szintre kerülnek a helyes technikáknak köszönhetően.

 Gasztroélmény:

A program során ételeket készítünk és kóstolunk is, hogy közben gyakorlatban próbálhasd ki a tanultakat. Így azonnal látható és érezhető, milyen különbséget jelent a jó kés és a megfelelő technika.

 

Regisztráció




Kérjük, legyen szíves megadni egy e-mail címet, ahova a rendezvényről szóló elektronikus számlát továbbíthatjuk. Amennyiben papír alapú számlára van szüksége, legyen kedves ezen igényét a lenti Megjegyzés pont alatt jelezni felénk.