
Vágástechnikai kurzus és gasztroélmény
Rendezvény időpontja:
2025 March 02
13:00-
Jelentkezési határidő:
2025 February 28, 23.59
Helyszín:
Borganika, 1072 Budapest, Akácfa u. 42-48.
(a Klauzál téri vásárcsarnok első emeletén, a SPAR felett)
Részvételi díj
Tagoknak: 19 500 Ft / fő (0% ÁFA)
Nem tagoknak: 39 800 Ft / fő (0% ÁFA)
A megfelelő kés alapvetően izgalmasabbá, biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a főzés élményét. Ezzel a kurzussal megmutatjuk, hogyan lehet a jó késeket helyesen kezelni, és hogyan hozhatod ki belőlük a legtöbbet a mindennapokban.
A kurzus tartalma:
- Melyik kés mire való? Szeletelőkés, séfkés, filézőkés, kenyérvágók – minden késtípus funkcióját és használatát átbeszéljük.
- Hogyan tartsd élesen a késeidet, és miért jobb egy éles kés, mint egy tompa?
- Vágástechnikai gyakorlatok: nemcsak látványosabb lesz az étel, de az ízek és textúrák is új szintre kerülnek a helyes technikáknak köszönhetően.
Gasztroélmény:
A program során ételeket készítünk és kóstolunk is, hogy közben gyakorlatban próbálhasd ki a tanultakat. Így azonnal látható és érezhető, milyen különbséget jelent a jó kés és a megfelelő technika.
![]() |