Vissza a tagi listához

GF Machining Solution sp.z o. o. Magyarországi Fióktelepe

Vállalat címe:

1112 Budapest, Repülőtéri út 2/a

Csatlakozás éve:

2021

Tevékenység:

Szerszámgépipar

 

Az 1802-ben alapított Georg Fischer központja Svájcban található, 34 országban van jelen, 137 céggel, melyből 59 gyártóüzem. A GF három részlege a GF Piping Systems, GF Casting Solutions és GF Machining Solutions. Az alkalmazotti létszám 14188 fő, 2020-ban az értékesítés volumene 3,184 millió CHF volt.

A GF Machining Solutions a világ egyik vezető szolgáltatója, amely teljes körű megoldásokat kínál a szerszám- és formagyártó iparban, valamint a precíziós alkatrészek gyártói számára. A portfólió maró, huzalalos és tömbös szikraforgácsoló gépeket tartalmaz. Ezenkívül kínálatunkban megtalálhatók a főorósók, lézeres textúrázást, lézeres mikromegmunkálás, additív gyártás, szerszámozás, befogástechnika és automatizálást, valamint digitalizációs megoldások. A GF Machining Solutions több mint 50 országban van jelen, saját értékesítő cégekkel. Európában a GF 31 gyártóegységgel, 44 irodával és 6 R&D központtal rendelkezik.

A GF Machnining Solutions 2019 augusztus 30 óta van jelen közvetlenül hazánkban. Ugyanakkor az első gépeink , köszönhetően a korábbi viszonteladóinknak, már több , mint 30 éve működnek idehaza. Az új Fióktelep megnyitása tükrözi a vállalat stratégiai terveit, amely többek között a meglévő ügyfelekkel való kapcsolatépítést és a szolgáltatásaink bővítését célozzák meg Magyarországon, innen irányítva a Román és Bolgár piaci terjeszkedést.

A legfontosabb ügyfélszegmensek a repülőgépipar, az információs és kommunikációs technológiák (ICT), az elektronikai, az orvosi és az autóipar. Az értékesítés mellett nagy hangsúlyt fektetünk az értékesítést követő támogatásokra, melyek a szerszvizszolgáltatás, alkatrészellátás, kopó-és fogyóeszközök szállítása és nem utolsó sorban az oktatás és alkalmazástechnika. A GF Machning Solutions megoldásaival ügyfeleink a szinte teljes folyamatláncot felölelő gyártási megoldásokat élvezhetnek.

Fenntarthatóság
A fenntarthatóság teljes mértékben integrálódik az életünkbe stratégiánk és kultúránk része. A Wall Street Journal környezeti, társadalmi és kormányzati kutató elemzői több mint 5500 tőzsdén jegyzett vállalkozást értékeltek, hogy elkészítsék a világ legfenntarthatóbban irányított vállalatainak rangsorát. Megvizsgálták a fenntarthatósági mutatókat, beleértve a környezetet, a humántőkét (belső alkalmazotti és munkahelyi kérdések), a társadalmi tőkét (külső társadalmi és termékkérdések), valamint az üzleti modellt és az innovációt. A pontszámok az egyes vállalatok politikáiról, kezdeményezéseiről és teljesítménymutatóiról nyilvánosan elérhető információk mennyiségét tükrözik – ezek mind fontos mutatói a vállalat hosszú távú pénzügyi teljesítményének, valamint annak a bolygónkra és az emberekre gyakorolt hatásainak.
A George Fischer AG ebben a rangsorban a 9. Helyet foglalja el, mely egy visszaigazolás számunkra, hogy a stratégiánk megfelelő.

A GF Tiszta Víz Alapítványa:
A 2002-ben óta 150 projektet valósítottunk meg négy kontinens több mint 50 országában. Világszerte több mint 300 000 ember jutott tiszta ivóvízhez az alapítványunk segítségével. A GF több mint 11 millió CHF-t adományozott az alapítványnak, mely szoros együttműködésben működik olyan neves civil szervezetekkel, mint a svájci Caritas vagy a Water Mission (USA).

Kapcsolat és bővebb információ:

Szabó Gábor, Régiós vezető
E-mail: gabor.szabo@georgfischer.com
Tel.: +36 30 375 8253