Vissza a tagi listához

HEAR&GO Kft.

Vállalat címe:

Budapest, Andrássy út 74. fszt. 7.

Csatlakozás éve:

2022

Tevékenység:

Gyógyászati segédeszközök, IVD orvostechnikai eszközök forgalmazása

„Közel húsz év alatt, amit az egészségügyi vállalkozások piacán töltöttem, mindig nagy örömmel fogtam hozzá új dolgok bevezetéséhez, olyan új dolgok bevezetéséhez, melyekről hiszem, hogy segítségével a gyógyulni vágyók előnyre tehetnek szert akár az egészségmegőrzés, akár a megelőzés akár a gyógyulás terén.

Most ismét egy ilyen esemény küszöbén állunk a mai napon, amikor megnyitjuk a Bloom Otthoni Diagnosztika második európai üzletét és kezdetét veszi ezen innovatív technológia magyarországi útja.

Minden tudásunkkal azon dolgozunk, hogy minél szélesebb körben ismertté és értékessé tegyük ezt a nem mindennapi terméket, szolgáltatást!

Számomra – a termék egyediségén túl – azért különleges ez a projekt, mert most először szólunk a teljes lakossághoz, és dolgozunk azon, hogy a teljes lakosság megismerje a Bloom Otthoni Diagnosztika előnyeit.

Bízom a sikerben, mert tudom, hogy mind a Bloom, mint a Hear&Go nagyszerű csapata mindent megtesz azért, hogy szolgálja és támogassa az egyik legfontosabb értékünket; az egészséget!”

Terman Tibor – Alapító