Vissza a tagi listához

Mansion Danube Hungary Kft. (InterContinental Budapest)

Vállalat címe:

Budapest, Apáczai Csere János u. 12, 1052

Csatlakozás éve:

2023

Az InterContinental Budapest a város egyik legimpozánsabb UNESCO világörökségi helyszínén helyezkedik el, közvetlenül a pesti Dunapart legszebb sétányán, a Dunakorzón. A Lánchíd szomszédságában található, ahonnan közvetlenül rálátni a Budavári Palotára. Foglaljon egyet a 402 elegánsan berendezett vendégszoba közül és tapasztalja meg személyesen a vendéglátás művészetét!

 A nagy ötletekhez térre és inspirációra van szükség. A tér adott – a szállodában található a legnagyobb, természetes fénnyel rendelkező bálterme a város legelegánsabb szállodái közül, praktikusan az összes tárgyaló és szekcióterem is vele egy emeleten helyezkedik el.

A szálloda által kínált élmények mind az Ön kényelmét és pihenését hivatottak szolgálni – a spa részlegen, az edzőteremben és masszőrök által ez fokozottan érvényes. Akár pár perce van a feltöltődésre, akár egy egész napja, nálunk minden adott ahhoz, hogy kiszakadjon a zsúfolt hétköznapok sürgés-forgásából.

A szálloda földszintjén, a pezsgő Dunakorzón található a Corso Bár és az ARZ Libanoni Étterem. Ennél fenségesebb helyszín nem sok akad Pesten egy ebéddel egybekötött megbeszéléshez, egy csésze kávéhoz, vagy egy hangulatos vacsorához.