Vissza a tagi listához

Treso Bernadett

Vállalat címe:

Saint-Louis-Strasse 24, 4056 Basel, Schweiz

Csatlakozás éve:

2024

Tevékenység:

 

Az új piacra lépés mindig jelentős kihívások elé állítja a vállalatokat, különösen egy olyan dinamikus és versenyképes piac esetében, mint Svájc.

Tresó Bernadett, magyar származású, nemzetközi szakmai háttérrel rendelkező szakember, aki 2017 óta Bázelben él, és változásmenedzsment és coaching szolgáltatásokra specializálódott, értékes partner lehet a vállalati célok elérésében. Bernadett által kínált szolgáltatások lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy hatékonyan megvalósítsák a stratégiai, szervezeti és kulturális változásokat. Az új piacra lépés számos váratlan helyzettel járhat, azonban Bernadett segítségével tudatos tervezéssel és realisztikus lépésekkel a vállalati célok mind rövid, mind hosszú távon elérhetővé válhatnak.

Az ügyfélre szabott coaching és mentoring segíti a stratégiai döntések meghozatalát, valamint felkészíti vállalatát és csapatát a változások kezelésére. Az együttműködés emellett kiterjedhet helyi projektmenedzsment feladatokra, valamint kiemelt ügyfelek kezelésével járó feladatok ellátására is. Bernadett a magyar mellett, angol és német nyelven is folyékonyan beszél, ami értékes erőforrást jelenthet vállalatának a svájci piacra való belépés, illetve terjeszkedésük során. Bernadett portfóliójáról szívesen megoszt további részleteket egy személyes vagy online találkozó keretében. További részleteket a www.tresobernadett.com honlapon talál.