Vissza a tagi listához

Holcim Magyarország Kft.

Vállalat címe:

7635 Királyegyháza, Cement utca 1.

Csatlakozás éve:

2021

Tevékenység:

A vállalat 2023. május 1-től – a nemzetközi vállalatcsoport új identitásához csatlakozva – nevet és arculatot vált, Lafarge helyett Holcim Magyarország Kft. néven folytatja tovább tevékenységét. További információ

Cementgyártás

Az építőipar számára egyedi megoldásokat kínáló Holcim Magyarország Kft. közel 150 főt foglalkoztat, 2020-as nettó értékesítési árbevétele közel 26 milliárd forint. A Holcim Magyarország Kft. egy cementgyárat üzemeltet Királyegyházán és egy agyag- és mészkőbányát Bükkösdön. A Királyegyházi Cementgyár az elérhető legmodernebb technikával 2011 óta üzemel, mára hazánk egyik meghatározó építő-alapanyag gyártójává vált. Célja partnerei és végfelhasználói igényeinek teljes körű kiszolgálása innovatív, kitűnő minőségű cementtermékekkel – mind ömlesztett, mind zsákos formában. Szakmai tevékenységéért 2019-ben Business Superbrands díjban részesítették. A környezetvédelem és a körkörös gazdaság megvalósítása érdekében tett intézkedéseit legutóbb Energiahatékony Vállalat Díjjal (2019) ismerték el. A Holcim Magyarország Kft. számára fontos továbbá a helyi közösség támogatása, amelyet elsősorban önkéntes programokkal és a „Közösségi Érték Program” pályázatával valósít meg.

További információ elérhető a www.lafarge.hu oldalon.

 

 

HOLCIM CSOPORT

A Holcim az emberiség és a bolygó jövőjének fejlődését építi. Az innovatív és fenntartható építési megoldások globális vezetőjeként a Holcim zöldebb városokat, okosabb infrastruktúrát és magasabb életszínvonalat tesz lehetővé világszerte. A Holcim stratégiájának középpontjában a fenntarthatóság áll, amellyel célja a szénsemleges vállalati működés elérése. A vállalat sikerének középpontjában az emberek és a közösségek állnak. A körkörös gazdaság vezetője azáltal, hogy világelső az újrahasznosítás területén, mindezt teszi  a kevesebből többet elv alapján. A Holcim mögött az építőipar legmegbízhatóbb márkái állnak világ szinten, mint például az ACC, az Aggregate Industries, az Ambuja Cement, a Disensa, a Firestone Building Products, a Geocycle, a Holcim és a LAFARGE.

A Cégcsoport 70.000 munkavállalójával az emberek és a bolygó jövőjének építése mellett elkötelezett négy üzleti szegmensben: Cement, Transzportbeton, Adalékanyagok, Megoldások&Termékek.

További információ a www.holcim.com oldalon érhető el.